понеделник, 21 юли 2014 г.

Григор Димитров е рубладжия!


Българският млад тенесист Григор Димитров от доста време се подвизава със своята приятелка Мария Шарапова, която е рускиня. При толкова много хубави германки и американки Гришо се е спрял на девойка от бившия СССР. Това прави иначе талантливия спортист предател и слуга на Москва, освен това агент на Путин, червен боклук и рубладжия.
Хващането на гадже от такава националност, особено в такъв драматичен момент в международните отношения, говори за евроскептицизъм у Григор. Подобно поведение може да се тълкува като опит за насаждане на пропаганда за членството на България в Евразийския съюз.
Говори се също, че веднъж Гришо е бил забелязан да се разхожда на Орлов мост, което е близо до Паметника на Съветската армия. Това говори за раболепие към тоталитарният режим.
Освен това, не е е ясно къде отиват премиите от спечелените тенисмачове. Може би у проруските сепаратисти в Донецк?
   Високоуважаваният български блогър Асен Генов вече изработва докладно оплакване за интимния живот на Димитров в 15 страници до Центъра за изследване на демокрацията, Института за радикален капитализъм и фондация „Америка за България“. Протестна мрежа подготвя протест пред руското посолство в София под надслов „не искаме съветски снахи“. По всяка вероятност този епизод от любовния живот на Григор и Мария ще влезе в новата книга на страхотния български писател Иво Инджев - „Течна дружба 3“. Там подобно ще се разясни как това, публична личност, като Димитров, да си хване приятелка рускиня е гнусна пропаганда на българоруската дружба. Тя цели заробването на България от Русия и „Газпром“.
Изобщо гаджосването на Мария Шарапова с Григор Димитров е основна стъпка към превръщането на България в руска губерня. Говори се, че връзката на двамата младежи от различни нации се демонстрира така публично, за да се лобира за осъществяването на Южен поток.
По всяка вероятност руски олигарси, любители на атомната енергетика, плащат на Гришо да е с Мария, за да се създаде добра обществена нагласа за реализиране на АЕЦ „Белене“.
Според последни данни успехите на Димитров, особено полуфиналът на Уимбълдън, са се случили след лична заповед на руския президент Владимир Путин. Поръчано е да се спре до полуфинал, за да има гаранция, че Григор няма да забегне. Разбрали са се, след сватбата между двамата, Путин да уреди спечелването на „Ролан Гарос“ от младия български тенесист.
Григор Димитров би могъл да бъде оправдан само ако определи отношенията си с Мария Шарапова като опит „да го начукаме на руснаците“. Всичко останало би ни говорело, че младият тенесист е агент на Путин и рубладжия. Това би означавало национално предателство и би последвала окупация на някой тенискорт, но на сянка.

 

4 коментара:

  1. Маша си е наша а горилите Уилямс ги е оставил за американофилите.За еврофилите има също красавици от третия пол и с бради даже.Все пак Гришо е Българин а не евреин като Инджев или дъранка на соросоидна фондация.

    ОтговорИзтриване
  2. http://youtu.be/4MIjGa0Ez2o

    ОтговорИзтриване
  3. Браво, така не съм се смял от дни! :D :D :D Браво, Гошо!

    ОтговорИзтриване
  4. Тази статия е велика!

    ОтговорИзтриване