събота, 8 юни 2013 г.

Интервю с хомосексуален руски неонацист

Изображение от VK страницата на Гей Арийските Скинхедове (Г.А.С.Х.)
Преди няколко седмици интервюирах членове на малайзийската нео-наци сцена. Цялата концепцията на движението им беше объркваща. Голяма част от това да си нацист е да мразиш всеки, който не е бял, а хората от Малайзия обикновено не са бели. Оказва се обаче, че изключително строгата идеология не е кой знае какъв проблем в случая, и че малайзийските нацисти могат да продължат да зигхайлват и да носят свастики, макар и да не са арийци, защото много мразят имигранти или нещо от сорта.

Друга група нео-нацисти, която не смята за необходимо да се придържа към насоките на Хитлер кой да мразиш, са замесените в руското гей скинхед движение. Както може да си припомните от който и да е учебник по история създаден някога, Фюрерът и неговите приятелчета от Третия Райх не са били много мили, нито с руснаците, нито с хомосексуалистите – около 100,000 от вторите са били арестувани между 1933 и 1945, и около 5,000 до 15,000 са били изпратени в концентрационни лагери.

Точно както при малайзийците, маловажни исторически детайли, като жестоките преследвания и ужасния геноцид, са били забравени от руснаците. Първата такава група, за която ми попадна информация, беше Гей Съюза на Руските Патриоти, чийто членове бълват налудничави теории, за това как само гей мъжете могат да бъдат истински руски патриоти. Също така научих за група наречена Гей Арийски Национал-Социалисти и за още една наречена Г.А.С.Х. – „Гей Арийски Скинхедове“. Последната звучеше добре, затова издирих техния член Бели чрез VK.com – фейсбук еквивалента, който е популярен в Русия. Початихме си за руската гей наци сцена.

Бели
VICE: Здрасти Бели. Можеш ли да разкажеш малко за идеологията зад Г.А.С.Х?
Бели: Идеологията ни се състои в прочистване на планетата от „мръсни“ националности. Борим се за чистота на кръвта, за белия цвят на кожата и за силни и красиви хора. Ние не приемаме бели момчета или момичета, които се забиват с черни мъже. Отвратително е да наблюдаваш такива междурасови съюзи. Защо да споделяш живота си с такива отрепки, когато има здрави бели мъже?

Защото има много здрави хора от много различни раси. Повечето хора не свързват нацизма с хомосексуалността. Защо мислиш, че е така?
Мисля, че се базира на стереотипи, а и първоначално хетеросексуални са се наложили в националистическите движения. Също така, публичното мнение нарича националистите жестоки варвари, убийци и т.н., така че наблюдаващите отвън вероятно мислят, че националиста трябва да бъде силен, безстрашен уличен боец, а гейовете представят нежност, доброта и безобидност. В публичното въображение няма логика мъжете, които предпочитат красивата и бляскава страна на живота, да се бият за правата и идеите си.

От колко време съществува Г.А.С.Х.?
Движението ни съществува от повече от 20 години в Русия. Относително младо е, но въпреки това е доста добре развито. Изоставаме малко в други места в Европа и Щатите, но разполагаме със силна воля и боен дух за благото на бялата кауза.

Логото на Гей Арийските Национал-социалисти
Значи има подобни движения в Америка и други страни в Европа?
Да, разбира се. Те ни предложиха идея, която се въртеше в главите ни дълго време. Помогнаха ни да се определим и да насочим нашата дейност в нужната посока.

Г.А.С.Х ли е единствената гей расистка скинхед група в Русия, която сте срещали?
В момента сме най-разпространеното движение сред гей нацистите. Истината е, че болшинството от гей скинхедовете не се свързват с Г.А.С.Х, но имат същите цели и отстояват същите влияния. Просто не фокусират вниманието на хората върху тях. Ние също не харесваме прекаленото внимание към субкултурата ни. Въпреки това искаме всички да знаят кои сме и за какво се борим.

Свързани ли сте с други гей групи?
Сътрудничим малко с нормалното гей общество, да. Понякога ги ненавиждаме обаче, защото всяко наше действие носи резултати, а действията на нормалните гей общности в Русия само влошава ситуацията свързана обществото, хомофобите и хомосексуалистите.

Значи смяташ, че съществуването на Г.А.С.Х. е от полза за Русия? И правата на гейовете в страната?
Не се смятаме за герои или за особено положителни персонажи. Имаме тежки методи, но те наистина работят. Борим се за всички, не само за себе си. Опитваме се да изчистим този свят от ненужните хора, които не са достойни за тази земя.

Уоу, ок. Какво ти е мнението за нацистите хомофоби?
Не всички хетеросексуални националисти са хомофоби; те често всъщност са прикрити хомосексуалисти. Борим се с националистите хомофоби по същият начин, по който се борим с другите хомофоби. Те не са нищо специално за нас.

Биете се с хомофобски нацистки групи?
Да, бием се с хомофоби независимо от цвета на кожата им и националността. Не разбираме защо братята ни ни се противопоставят. Все пак нямаме нищо против хетеросексуалните и нямаме планове да направим цялата планета гей.

Колко членове има Г.А.С.Х?
Много е трудно да се каже точната бройка. Един на 50 гейове е националист или има симпатии към това движение. В групата, в която съм аз, има около 1,500 до 1,700 други постоянни членове в Москва и близките области. Също така има други гей нацистки общности разпръснати около Москва – Г.А.С.Х. група има във всеки отделен район.

Има ли Г.А.С.Х членове лесбийки?
Понякога с нас се свързват лесбийки, но им обясняваме, че нямат място в нашите редици.

А транссексуални скинхедове? Съществуват ли?
Между нас няма транссексуални и не виждам възможност да има.

А това защо?
Вярваме, че сме във война и няма място за жени и мъже, които смятат себе си за жени. Истината е, че нашата идеология е свързана с борбата като акт на мъжа.

Изглежда слагате много силно ударение на мъжествеността. Какви са възгледите ви относно не толкова мускулестите гей хора? Приемат ли се все пак от вашата група?
Това е спорен въпрос. Не мога да дам точен отговор, тъй като всички членове се оценяват като индивиди. Човекът трябва да има определни качества и да вярва в нашата идея. Той трябва да разбира, че може да се наложи да даде живота си за идеята и обществото като цяло.

Добре, а какви са необходимите качества на сексуално ниво?
Сексуалният ни живот се състои от BDSM, особено садомазохизъм. Братята ни не си падат по нежност и копринени чаршафи – ние правим наистина мъжествени неща.

Да, ти го каза. BDSM-ът тясно свързан ли е с идеологията на Г.А.С.Х. ?
О да, тясно свързани са, като огъня и пушека. Почти всички националисти имат пиърсинг, традиционни кожени кубинки и сини дънки, което се превърна в сексуален фетиш за нас много отдавна, както и бръснатите глави. В нашата природа е сексуалното сношение да бъде грубо. Като примитивната страст. Някои от нас имат роби, но последните често не са националисти. Третираме секса като нещо свещено. Подобно на това как вярващите третират Бог. Сексът е предаване на страст, емоции, удоволствие и не на последно място – сперма в тялото на брат. Даваме част от себе си. Това е много важна част от нашия сексуален живот. Отвън може да изглежда все едно третираме сексът твърде необмислено, но това не е така; всеки сексуален акт между братя носи по-дълбоко значение. Това е свещена церемония между отдадените.

Как третирате хора, които казват, че хомосексуалността и нацизмът не вървят ръка за ръка?
Сексуалната ориентация не е пречка да бъдеш националист. Духът на национализма може да съществува независимо от това. В Русия, правата на гейовете са строго ограничени и ние не можем да мълчим, когато човек е убит, защото е гей. Много хора от Кавказ ожесточено се противопоставят на гейовете. Някой трябва да се бори с напрежението, което те упражняват, с истинска груба сила.

Добре. Последно, как отвръщаш на хората, които казват, че Хитлер не обичал особено гейовете?
По това време е имало много строги мерки, но те са били щедри и са работели. Не  мисля, че Хитлер лично е искал да обгазява гейове, но идеологията го е изисквала.

Ник Честър 
vice.com

Още такива:

Общински съветник от ВМРО поиска узаконяване на еднополовите бракове

22 коментара:

  1. Абе вие малоумни ли сте !???? Под носа ви има бунт срещу фашизма, а вие се занимавате с разни педераски истории!!!!!! Вие май освен да се занимавате с подобни тъпотии и да драскате из нета друго не правите а !??

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ти понеже си емигрирал с една сопа към бунта?

      Изтриване
    2. http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/947272_596039467096380_1744845239_n.jpg

      От мястото на събтието с телефона. Таксим Истанбул. НАРОДЕН ФРОНТ(DHKP-C)

      Изтриване
    3. Мястото на събитието - "Фейсбук" :) Впрочем изключително "подходяща" тема за такива снимки...

      Ако някой има какво да каже за случващото се в Турция, може да го направи с материал, който да качим. Ако се затруднява да напише нещо добро - нека види какво е.

      За добро или лошо, този път и в българския интернет, и в мейнстрийм медиите има доста материали, които да информират. Най-сетне и българските "активисти", графомани и форумни бойци се "сетиха", че турската държава е фашистка и както винаги при фашизма, тормози народа си.

      На този блог качваме главно материали, които никъде другаде няма да прочетете или просто не им е обърнато достатъчно внимание, с което им помагаме да достигнат до повече хора. Като приоритет ни е случващото се в България. Не сме новинарска агенция, която да бълва инфо 24 часа в денонощието, нито платени активисти, уплътняващи си свободното време с блогване, туитване и фейсбукарство. Не сме професионалисти и правим каквото ни позволяват силите и другите занимания.

      Ако някой може да предложи добър обзорен материал по темата за протестите в Турция, особено в контекста на борбите за свобода и социална справедливост, които се водят там от години - да заповяда.

      Изтриване
    4. Всички останали антифа смешници да заминават в Турция!!!Тука сте пълен провал и окаяни дрипльовци сте!БегаЙте да се борите с "фашизма" в Турция. :D

      Изтриване
  2. LONG LIFE DHKP-C-DEVRIMCI SOL!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Смешното сайтче с поредната манипулирана статия.Тези басни дето сте ги писали, никой,ама никой няма да ги вземе на сериозно! Тези гей скинове ги знаем,ама много добре.Това са вашите дружки-педерушки от анал антифа скинхед.Всичко написано е една манипулация.А и няма кого да заблудите с лъжите си,просто за пореден път се провалихте.Всеки запознат с поне малко за скинхед културата, знае,че Хитлер е пържил педалите,че скиновете националисти и НС бият и убиват педалите.А вашите среди е пълно с педали и голяма част от вас са педали. Всеки може да влезе в интернет и да се убеди,че има скинхеди хомосексуалисти,но те се наричат R.A.S.H. & S.H.A.R.P. Изобщо вие сте срам и позор за скинхед културата и като я окрадохте, я омаскарихте с педерунгелските ви тъпотии.Много "поздрави" на автора на тази простотия в средите на антиФА Москва.А те като оредяха и вече не стават за нищо,само педерастий в тъпите им глави има.А вас българските антифашисти за поредна година ще сте редовни участници на софийският гейпарад.Измислете нещо,дето да ви се връзват хората.Например....,че ядем малки негърчета за закуска. :D :D :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да пратиш поздрав на Рьом и Гьоринг с жартиерите, като се видите скоро :)

      Изтриване
  4. Рьом да, но знаеш съдбата му.Но Гьоринг не е бил и това много добре го знаеш!А скоро можем да се видим...ние на контра-гейпарада,а вие като участници в него.А ако искаш и можем да се видим и да ти разбия главата?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Щом ще излезеш от вкъщи за гей парада, ще трябва да ти дам долната глава да я побиеш малко :D

      Изтриване
  5. Да, ще ходим на антигейпарада.На антифа парада ще ходите вие,но с полички.То явно е,че долната ти глава не става за нищо!Само бой и трепане ви управя вас!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Щом казваш... Явно си разбирач и разбираш от долни глави.

      Изтриване
  6. Не знам как ви се занимава на вас "млади комунисти" да пишете статии и да надавате вой в интернет, защото само там можете. Където ви видим ви шамарим, но как да е друго, като вие сте една шайка клошари. България никога не е усвоила комунистическите идеи, а истинските комунисти, които режима е успял да заблуди си бяха наели частна линейка на "Иглата", за да следи за здравете на едвам крепящите се с бастуните старци. Празна идея, празни хора. Българият народ не е либерален и най-вече не е прост, като вас! Не знам как сте се увекли по тези иде, но каквито идеите, такива и хората - десетина. Виждам ви от време на време по протести в СУ, или където ви бихме на февруарските протести. Пълни клошари сте, ходете още да драскате СУ с анархии и глупости. Вие сте срам, вие сте нищо и нямате бъдеще.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Бре, хем сме комунисти, хем анархии сме драскали. Сега пък сигурно вие "в бъдещето"- антинародната паплач - седерасти, десеeбари, царисти и наркоманчета с бръснатите крака, драскате сърпове и чукове? Впрочем няма да ви е за пръв път подобна мимикрия в исторически план :D

      Изтриване
  7. "Интервю с хомосексуален руски неонацист"... Удивительно... И почему тогда "Русские Нацисты" разгоняют гей парады, которые защищают AFAшники? Кстати, вам не страшно сидеть в сети? А то ваши друзья (которые Вконтакте регистрируются как G.A.N.S. уже отхватили) кстати, вот видео, как Русские НС пришли домой к некоторым коммунистам, которые делают вид, что все "Русские НС это геи":
    http://www.youtube.com/watch?v=CqFC1Docymg - NSK WP представляют (Коммунист любил угрожать в сети всем НС и звал в гости, чтобы подраться и потом прятался за свою сожительницу маму)
    А вот еще пара левых "redshits", которые своим носом пытались сломать кулак НС

    http://www.youtube.com/watch?v=0iOJuX3L52I

    И еще... Русские Нацисты NS-WP на новый год поздравили еще одного АФАшника, который любил в интернете болтать на тему того, что "Гитлер и Русские НС это геи"... вот это видео:

    http://www.youtube.com/watch?v=60rOXoTjhxM

    Смотрели ролик про убитого Афашника Никиту КАКАлина? Нет? Я думаю Болгарские НС вам его покажут)
    Есть вопросы... ну так топайте на настоящий ресурс нацистов:
    http://ns-wp.ws мы ждем вас)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Казах на руснаците за манипулативното ви сайтче и,че лзжите по техен адрес.И можем да очакваме тяхният ответ. Като минимум....може да ви хакнат сайтчето,а като максимум....да ви намерят приклани някъде.....лека нощ,афа измет!

      Изтриване
    2. Похвално е, че имаш връзка с руските ГАСХ, но защо по дяволите си лягаш в 5 следобяд като кокошка?

      Изтриване
  8. Няма как да ти покажа на какво са способни и какво ви чака...Такива клипове имам,че..... ще се изпокриете като плъхове.

    ОтговорИзтриване
  9. И той се имаше за недосегаем и скрит зад компа се правеше на велик антифа, но......http://www.vbox7.com/play:m939833733

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Съвсем очевидно е и от твоя клип, че не се е криел зад компа.

      Изтриване
    2. Бих ви добавил в таблицата: Толерантен и смел.:D

      Изтриване