вторник, 7 февруари 2012 г.

Гуруто на българските нацисти подкрепя АКТА


Българските неонацисти не един и два пъти са проявявали своята лоялност към американските имперски интереси – подкрепата им за т.нар. „независимост” на Косово, подкрепата им за агресията срещу Либия (с аргумента, че Кадафи бил евреин), оглушителното им мълчание по въпроса с шистовия газ и какво ли още не. От своя страна и САЩ не им остават длъжни, като им позволяват да си регистрират на тяхна територия своите неонацистки сайтове, а също да не забравяме къде е базирана централата на жалките (но доста заможни) остатъци от Съюза на българските национални легиони (СБНЛ). Така че няма нищо изненадващо, че сега те подкрепят и инициираното от САЩ мракобесническо споразумение АКТА.

Един от гурутата на нацистите – небеизвестният драскач и отявлен расист Калин Руменов, публикува своята позиция относно АКТА във вестник „Новинар” на 01.02.2012 http://novinar.bg/news/da-se-krade---choveshko-e-ili-e-choveshko-pravo_MzgyMzs3OQ==.html За него свободна взаимна обмяна на информация през интернет е „ненормална”; той приветства АКТА като опит за „налагане на ред” и даже съжалява, че е толкова закъсняло това наложено от богатия Запад „споразумение”.

Злобата, с която К.Р. пише за противниците на АКТА, е безподобна. Ето два примера:

„Световният пролетариат се събуди една сутрин, отвори Facebook и изгледа постнатия на стената му клип против ACTA. После се зачете в собствената си конституция и се приготви да стачкува. Искаха да отнемат основното му човешко право – да консумира, без да плаща. Да яде и да пие на корем в един виртуален ресторант, в който сметката никога не идва.”

„Когато анархията е носеща ползи даденост, няма нищо по-естествено всеки опит за налагане на ред да предизвиква врява, сравнима с тази, ако на едно циганско гето му кажат – край, от утре всички започват да плащат ток и вода.”

На неуважаемия К.Р. ще му кажем само едно нещо. Като се е загрижил да се бори толкова с крадците, му препоръчваме да обърне внимание на добре известния факт, че цялата система, в която живеем днес, се основава на кражбата на незаплатения труд на работника. Без тази кражба – източник на печалба, светът на капитализма моментално умира. А споразумения като АКТА и платени драскачи като него отстояват именно интересите на истинските крадци – тези от големите (и по-специално – американски) корпорации, заради които милиарди хора живеят в неописуема бедност и мизерия.

Живко Вълчев

3 коментара:

  1. Щом проявява лоялност към Америка е толкова и нацист.. човека определено не знае за какво е направен интернета. Моля ви се, комуняги, не пишети всички национал-социалисти под общ член- глупци като него,колкото и той самият е.

    ОтговорИзтриване
  2. Нека не забравяме, че именно в САЩ е държавата, която проведе геноцид на цял един континент. Държавата където и до днес живее идеята за расизма и ККК. Държавата стояща в основата на втората световна война, финансирала Хитлер. И сега някой още смята, че там няма нацисти, да няма, там има неонацисти. Подкрепя ги самото им правителство!

    ОтговорИзтриване
  3. СМЪРТ ЗА ЮДЕЙСКАТА ЦЕНЗУРА ОТ САЩ !
    -
    http://www.blitz.bg/news/article/130359
    -
    http://www.blitz.bg/news/article/130385
    -
    НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН ДА НАПАДАТЕ МОМИЧЕТО ! ТА РАБОТИ САМА И ЧЕСТНО !
    -
    ЮДЕЙСКАТА КУР------ВА КРИСТАЛИНА ЕВРО-МИНИСТЪР, ДА СИ ЕБЕ ПУТКАТА МАЙЧИНА ПРЕСТЪПНИЧЕСКА !

    А, ЗА ДРУГИТЕ ДЪРЖАВНИЧЕСКИ КЕРВИ ЗАЩО НЕ ГОВОРИТЕ !
    .
    http://www.blitz.bg/news/article/130406
    .

    СМЪРТ ЗА КУРВИТЕ ПИШЕ В ТОАЛЕТНИТЕ !
    -
    Хиляди софиянци протестираха срещу ACTA
    -
    http://www.mediapool.bg/%D1%85%D0%B8%D0%BB%D1%8F%D0%B4%D0%B8-%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F%D0%BD%D1%86%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%85%D0%B0-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D1%83-acta-news189469.html
    -
    КОПИРАЛ
    .
    http://www.stefan-tcholakov.com/
    .
    СТЕФАН Д-Р ДЧОЛАКОВ
    11.02.2012
    ШВЕЦИЯ

    ОтговорИзтриване