четвъртък, 5 април 2012 г.

Слагат мустаци на Хитлер с тоалетна хартия

Въпреки че не си падаме по клозетния хумор, публикуваме тази новина, защото е поредното доказателство, че кафявата „идея” навява само клозетни асоциации и може да вдъхнови единствено простотии.

В Германия се появи тоалетна хартия, на която е отпечатан шарж с физиономията на Адолф Хитлер, но без мустаци. Идеята, според в. "Дейли мейл" е мустаците да бъдат добавени от този, който ще употреби хартията по предназначение. Продуктът е наречен Draw Your Own Shitler и се продава онлайн през сайта drawtheshitler.com на цена 4,70 щатски долара. Автор е 32-годишният Георг Бухрукер (Georg Buchrucker) от Бон. Той твърди, че вече има поръчки от САЩ и Австралия.

Проектът обаче среща и сериозни критики. За мнозина тази история с тоалетната хартия формира пошла и невярна представа за престъпленията на германския фюрер.

"Моята тоалетна хартия е не само практична, тя казва нещо с чувство за хумор. Коя друга исторически фигура с мустаци заслужава повече подобно отношение от Хитлер?", пита художникът. "Доволен съм, че идеята ми вече е толкова популярна, но бих искала хората, които ме нападат, да не се палят", казва художникът. "Това е тоалетна хартия, която се нуждае от специалния ви почерк, за да бъде завършена. Страхотно забавление както за леви, така и за десни (ръце)". И добавя: "Това си е подигравка и кой друг освен Хитлер е заслужил да има такива мустаци, "изрисувани" по точно такъв начин..."

източник: vesti.bg

Вижте още:

Поздрави за рождения ден на Хитлер

Хитлер се кандидатира за президент на Египет

1 коментар: