понеделник, 3 юни 2013 г.

Общински съветник от ВМРО поиска узаконяване на еднополовите бракове


Председателят на Общинския съвет в Сандански от листата на ВМРО-БНД Атанас Стоянов-Мравката поиска да се узаконят еднополовите бракове в България, като по този повод изпрати писмо до председателя на Народното събрание, Михаил Миков, с молба новият състав на парламента да подготви и приеме закон за легализиране на гей браковете в страната ни. Атанас Стоянов живее повече от половин година с годеника си от ромски произход Асан Мюмюнов и нееднократно е заявявал, че ще лобира усилено за прокарване на такъв закон, който да позволи на хората от еднакъв пол да регулират семейните си отношения, с възможност за осиновяване и отглеждане на деца. С влизането в сила на закона, Стоянов е заявил заедно с любимия си да бъдат първата хомосексуална двойка сключила граждански брак и да вдигнат голяма сватба, на която да кумуват Андон и София Тотеви./Мичо МичовОще такива:

Интервю с хомосексуален руски неонацист
http://actionredbg.blogspot.com/2013/06/Interviu-s-homoseksualen-ruski-neonacist.html

С обърната резба – ВМРО с танц на оплождането

11 коментара:

 1. Анонимен3 юни 2013 г., 1:28

  и какво...браво, рано или късно ще еволюираме и такъв закон ще има. какво цели статията обаче?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Анонимен5 май 2015 г., 16:17

   Кое му е "бравото"? ЕДНОПОЛОВИ БРАКОВЕ ИЛИ БРАКОВЕ МЕЖДУ НЯКАКВИ СИ ТРЕТИ ПОЛОВЕ, ИЛИ ПЕДОФИЛИЯ, ИЛИ ЗООФИЛИЯ, ИЛИ КАКВИТО ИДА СА ДРУГИ ИЗВРАЩЕНИЯ, СА ПРОТИВ НАШАТА ХРИСТИЯНСКА ВЯРА И СА ЗАБРАНЕНИ, ЗАПОМНЕТЕ- ЗАБРАНЕНИ ОТ БИБЛИЯТА! ВИЕ САТАНИСТИ ЛИ ИСКАТЕ ДА НАПРАВИТЕ БЪЛГАРИТЕ, МРЪСНИ ПРОДАЖНИЦИ?!!

   Изтриване
  2. Анонимен6 май 2015 г., 21:34

   Не знаех, че така сме еволюирали като хора през вековете.

   Изтриване
 2. Не,не,не, статията цели да омаскари ВМРО.Няма кой да търпи такива,ако това е истина.Но във вашето сайтче има много демагогия и лъжи,че се съмнявам в правотата на тази новина!Пак сте бъркали с ръце в лайната.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Че те са си маскари, какво им трябва повече? :) Но и няма как да се занимаваш с кафяви и да не се вмирише атмосферата на такива.
   Иначе приветстваме санданските войводи, че са поели курс - курс на мир, любов и толерантност.

   Изтриване
 3. Ти гледай те да не се занимаят с вас...

  ОтговорИзтриване
 4. А що не пуснете копие на писмото? Стига лъжливи новини !!!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Да ти приличаме на омбудсмана? Искай си го от него или от г-н Мравката.

   Изтриване
 5. Анонимен9 юли 2013 г., 17:11

  Тия грозни педалчета, който очевидно искат да създадат вид Манго Педерастус, въобще не са от ВМРО!!! Тия са тия педалчета от ХоРа - Хомосексуални Работници. Престанете да лъжете по нас адрес и да маскарите Джамбазки, 'щото ако разбере, ще ви намерят разчленени на 10 в някоя канавка!!! Що не плюете по предателя Волен, а??? Дето се обреза и тури феса на кухата лейка!!! Или по Яне Я-н-е-в???
  SS Костотрошач

  ОтговорИзтриване