петък, 17 юли 2015 г.

Протест против НАТО пред Министерството на отбраната

На 15 юли група младежи излязоха на протест против американската и натовска окупация на България. Той се състоя пред Министерството на отбраната. Мястото беше избрано като символ на сервилността на нашите управляващи. Повод за събитието беше новината, че у нас започват да се настаняват американски танкове. Най-вероятно те ще бъдат използвани или за потушаване на недоволство срещу американското робство, или са подготвяни за война срещу Русия, или пък за подкрепа на ислямистите в Сирия. Протестиращите издигнаха плакат "Окупаторите - САЩ и НАТО - вън от България". 

Вече повече от 10 години след членството ни в НАТО България е загубила своя национален суверенитет. У нас има военни бази на САЩ. За сметка на това нашата армия е сведена до доста жалко положение. Така по същество се осъществява окупацията на Родината ни.

Най-важната сграда, в която се взимат важните решения у нас е посолството на САЩ. В България функционират всевъзможни НПО-та, финансирани от чуждестранни фондации, които дават идеологическа легитимност на евроатлантическото робство. Хората, които работят в тях представляват агенти на американския империализъм.

Неолиберализмът унищожи българската икономика, като разпродаде нашите предприятия за жълти стотинки на чужденци. НАТО е просто гарант, че няма да има съпротива срещу ограбването на България. Това е аргесивна, грабителска организация, която поробва непокорните народи по света.

Към края на протеста с факли беше запалено знаме на НАТО.

ВИДЕО



2 коментара:

  1. Войната е СРЕДСТВО ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ на МАФИЯТА на САЩ, пък и на всякаа мафия. Класическият КАПИТАЛИЗЪМ вече се изроди в ОЛИГАРХО-МАФИОТИЗЪМ, ИМПЕРИАЛИЗЪМ и чист ФАШИЗЪМ:

    http://bgl-biz.com/new-civilization/military-occupation

    ОтговорИзтриване
  2. http://odiodeclase.blogspot.com.es/2015/10/mitin-anti-yankee-y-anti-otan-en.html

    ОтговорИзтриване