понеделник, 13 юли 2015 г.

Протест против американската военна окупация на България


15 юли 2015 година, начало: 19:30 часа пред Министерство на отбраната (София, ул. „Дякон Игнатий” 3) до площада пред Народния театър.

25 ГОДИНИ ГАРАНТИРАТ ЗА НАРОДА ИКОНОМИЧЕСКА БЕДНОСТ И ПОЛИТИЧЕСКО БЕЗПРАВИЕ!

СЕГА ГАРАНТИРАТ И ЧУЖДЕСТРАННА ВОЕННА ОКУПАЦИЯ!


ТЕ КАНЯТ АМЕРИКАНСКИ ТАНКОВЕ В БЪЛГАРИЯ БЕЗ ДА НИ ПИТАТ, Н И Е ИЗЛИЗАМЕ НА ПРОТЕСТ БЕЗ ДА ГИ ПИТАМЕ!


Излизаме на протест срещу американската и натовската военна окупация на България защото:



- Лъжите на военния министър Николай Ненчев и правителството за настаняване на американски танкове от средата на юни 2015 година насам са престъпление спрямо българския народ. Тези престъпни планове, които излизат от името на най-агресивната военна структура НАТО, включват идването на много повече тежка бронирана техника на САЩ и чужди военни на българска територия тази есен за постоянно, превръщайки България във „фронтова държава”. Това ние научихме не от овластените родни бандите, а от техните презокеански господари. Политическото и висшето военно ръководство на Министерство на отбраната извършват предателство след предателство. Истинското наименование на това министерство е Министерство на окупацията. 


- За Бойко Борисов, правителството и Росен Плевнелиев интересите на българския народ, на мнозинството хора, не струват нищо пред интересите на техните „големи началници” от НАТО и ЕС. За да продължава ограбването на населението в полза на малцинството на богаташите в България, те имат нужда от чужд „партньорски” гръб, който да смаже силово съпротивата на нашия народ. Тези танкове и наемни американски разбойници могат и ще стрелят първо срещу българския народ тогава, когато народът ни си поиска обратно заграбеното. Членството ни в НАТО не е нищо друго, освен охрана на чуждестранните капитали и на паразитния български капитал – за да могат безпрепятствено и дружно да продължават с източването на страната. Това е и смисъла на членството ни в ЕС, МВФ и Световната банка.

- „Хуманитарните” операции на САЩ-НАТО водят човечеството към световна война. Ние добре знаем какво представляват те от 90-те години насам: Ирак два пъти бе нападан с над милион убити, сега не съществува като държава, а петрола и ресурсите й са собственост на англо-американски и други външни компании; Югославия бомбардирана месеци наред, заради отказ от членство в НАТО и ЕС, с хиляди избити обикновени хора (цивилни), остава опустошена и разорена; Либия като държава с най-осигурено население в Африка – съсипана, с десетки хиляди убити, законният й ръководител демонстративно заклан, само и само САЩ, Великобритания, Франция и други „цивилизовани” нации да ограбват богатствата й необезпокоявано; Сирия – подложена 4-та година на война от Запада чрез чуждестранни наемници-убийци (платена опозиция и ислямисти-главорези), народът й избиван със стотици хиляди и прокуден с цел премахването й като самостоятелна държава; Украйна – западна подкрепа за олигархичния преврат и война срещу собствения й народ, пускане на фашисти, които да безчинстват над всеки несъгласен с режима, с над 10 хиляди убити и милион бежанци…

Ние, НЕ ЖЕЛАЛЕМ И НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ никаква „съвместимост” между тези американски и натовски престъпници и българските власти за изтребване на невинни хора, съсипване на цели държави и хвърлянето на човечеството в още братоубийствени войни! 

- Престъпното и предателското заиграване на българския политически елит с НАТО почна още от 90-те години. Далеч преди официално да бъдем вкарани в НАТО без допитване до народа през 2004 година нашите парламенти и правителства пускаха преминаване и престой на американска военна техника и персонал през България (1999, 2001, 2003 година). Наборната армия беше унищожена, за да не може народът ни да се защитава сам. Жалките остатъците от войската ни, вече „професионално” заработва пари в „чуждестранни задгранични мисии” – помага във войните на САЩ и НАТО за поробване на други народи. Военната техника и базите тук бяха разграбени, създадоха много нови милионери. Затова пък от 2006 година бяха дадени на американците военни бази с пълното съгласие на основните политически партии. Сега от новото правителство се теглят огромни чуждестранни кредити за да се „превъоръжава” с американско оръжие направената за посмешище родна армия – българският народ ще плаща поколения наред, за да може американски и западни фирми да спечелят милиарди долари, а родните предатели да вземат „по-скромни” комисионни. Не стига това, но и частни фирми свободно тренират наемници и убийци с българско оръжие за престъпления срещу други народи (Сирия, Украйна…). Това стана ясно от инцидента от полигона в „Анево”, след който въпреки лъжите на Ненчев и компания, истината лъсна в пълната си грозота. 

Три месеца от март до май протестирахме всяка неделя срещу подкрепата на САЩ-НАТО, ЕС и официална българска подкрепа за войната в Украйна! 
ИСКАМЕ МИР, А НЕ ЧУЖДИ ВОЙСКИ, ИСКАМЕ СПИРАНЕ НА ГРАБЕЖИТЕ!
Не ни чуха, не ни отразиха – Плевнелиев ходи в Киев и от наше име потупва по рамото открити убийци и предатели, които са заплаха за цяла Източна Европа!

Гръцкият народ показа на 5 юли как се води борба с достойнство срещу грабителите от Запада – съпротивата срещу неолиберализма е възможна, тя е единственото спасение за честните хора в Европа и по света!

СЕГА НА 15 ЮЛИ излизаме НИЕ с воля на хора от народа, които не признаваме големи началници, не признаваме унижението, бедността и бандитизма, налаган ни от родни и чужди бандити! 

Американската и натовска техника и военни - ВЪН от България!
Олигархията, независимо от партийното й политическо представителство, ще бъде наказана от народа. Предателите ги очаква съд, ограбеното – конфискация!

НЕ НА НАТО, ДОЛУ ЕС И МВФ!
НАТО СА ФАШИСТИ И СВЕТОВНИ ТЕРОРИСТИ!

Време е за по-малко приказки, време е за повече дела! 
Време е да се подкопава стария режим на неолиберализма и евроатлантизма!



Няма коментари:

Публикуване на коментар