понеделник, 5 март 2012 г.

Новата демокрация в Либия – хора държани в клетки на зоопарк


Шокиращо видео показващо порядките на донесената от НАТО нова либийска демокрация се появи в Интернет. На него се вижда как либийски бунтовници измъчват група чернокожи африканци. Хора със завързани ръце и крака са затворени в клетките на зоопарк и принуждавани да ядат старото либийско знаме. „Изяж знамето, куче! Бог е велик!” крещи глас зад камерата. За мъчителите тези хора са животни, чието място е в зоопарковете. Изтезанията и убийствата им са просто "Божие наказание". 

Това е само част от етническото прочистване започнало в Либия миналата година.
Турски строителен работник казва пред ВВС: "Имаше 70-80 човека от Чад работещи за нашата компания. Те бяха заклани с градинарски ножици и брадви. Един от екзекуторите каза: "Вие осигурявате войници на Кадафи". Суданците също бяха избити. Видяхме го с очите си."

Споменът за опитите на Муамар Кадафи да помага на чернокожи и извинението му от името на арабското население към всички африканци заради участието на араби в търговията с роби, озверява допълнително извергите.

Масово клане на чернокожи в Либия. Британски, френски и щатски войници, и бойци на Ал-Кайда линчуват чернокожи. Африкански бежанци потъват в морето след като НАТО игнорира зова им за помощ.http://www.youtube.com/watch?v=cslPrRLaQDI&feature=related

НАТО-вски геноцид над черния либийски град Тоуарга. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар