събота, 8 декември 2012 г.

Джон Ленън – „Герой на работническата класа”



Вижте още:

8 декември
http://actionredbg.blogspot.com/2011/12/8.html

6 коментара:

  1. Вашите бащи и дядовци, пращаха хора в Белене, само за това ,че харесват подобна, западна "упадъчна" музика.А вие помияри, сега се правите на интересни и модерни.Засрамете се и се гръмнете,че хората в гробовете се обръщат от вашата наглост!

    ОтговорИзтриване
  2. Ти се извъди по-голям комунист от мене бре ;D

    ОтговорИзтриване
  3. За да победиш врага,трябва да го познаваш добре!

    ОтговорИзтриване
  4. Абе кво се правите бе, и двамата сте либерали :)))

    ОтговорИзтриване
  5. Рокендрола е бил заклеймяван, по времето на Макартизма, от десните и в Щатите! ККК и църквата горяха плочи с рокендрол и негърски блус, както после и плочите на Бийтълс, обявявани за дяволска музика, както и за комунистическа пропаганда...
    То, простотията ходи по хората, не по гората! Това, че и у нас някой тъпак решил да се изявява като "комунист" и да забранява изкуството, да не би да каже някой чрез него нещо, което той няма как да разбере не значи, че от това трябва да се срамуват всички комунисти! ...А, според мен много антикомунисти, след девети се маскираха удобно на комунисти и работеха умело да настроят младежта с/у комунистите, социализма и комунизма, "борейки се буржоазната пропаганда"! Самият Джон Ленън е с доста крайно ляви убеждения и от досието му във ФБР стана ясно, че е подпомагал доста крайно леви организации!За това и го убиха, наскоро след новия му албум, след като пет години не беше издавал нищо, а се бореше с преследващите го власти и служби в САЩ, които упорито през цялото това време не му издаваха американско гражданство!

    ОтговорИзтриване