понеделник, 29 юли 2013 г.

Заплашват миньорите от "Ораново"


"Ще ви изселим. Ще видите какво ще ви се случи, ако не си затваряте устите." 

С тези заплахи пратеници на управителя на рудник "Ораново" Валери Манов нахлуха в дома на почерненото семейство на един от загиналите миньори – Христо Младенов от село Полена.

Безпрецедентната и безочлива атака разкри пред "България Днес" кметът на Симитли Апостол Апостолов. В къщата на покойния Христо се изсипали трима неканени гости. Един от тях била съпругата на шурея на Валери Манов – Любляна. Тя е фелдшер в училището в селото и е съскала най-много срещу жената на покойния миньор - Василка.

"Най-нагло и безочливо го е направила, и то при ужасната трагедия, която сполетя семейството на Христо. Хубаво е, че Василка и синът й Методи не ги е страх. Но самата безпардонност, безочие и наглост от нейна страна буди отвращение", сподели пред вестника кметът на Симитли.
"
Хората са настръхнали. Ще става страшно. Отпорът срещу определени хора вече е голям", обясни градоначалникът. За неприятната сцена съпругата на покойния миньор Василка споделила само пред кмета.

Заплашвани да си мълчат са и работещите в момента миньори в рудника. 

"След като Валери Манов си позволи да се заканва на мен, и то пред министрите, представете си какво чудо е с миньорите. А жената на шурея му тероризира семейството на починал миньор. Виждате ли за какво става въпрос?", заяви кметът на Симитли Апостол Апостолов.

Манов и преди се заканвал

Управителят на "Ораново" (и бивш синдикалист от КНСБ) Валери Манов е принуждавал всички миньори да гласуват за партия "Лидер" на изборите. Той е бил втори в листите на формацията на Христо Ковачки за региона.

"Той искаше определени гласове от всяка къща в Симитли и селата, в които има миньор, с ултиматум, че иначе ще го уволни. Така се наложи Христо Младенов да моли сина му Методи да гласува за партията", разкри кметът на Симитли Апостол Апостолов.


7 коментара:

  1. Още ли, господа от крайно дясно, твърдите, че проблемът на обществото е кой с какъв цвят на кожата е, каква музика слуша и каква прическа носи, а най-големият ви враг са левите, които се борят срещу капиталистите-изедници като собственика на мината?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ако не бяхте толкова подли и нахални, че да защитавате всякакви грешки на майката природа, можехме да сме съюзници и да победим врага!!! Ама не, вие открай време защитавате разни уроди и педалчета, така, че се оправяйте сами!!! И най-големият ни враг са JUDEN!!!
      Както казва Елтимир Тертер, УБИЙ ЕДИН ЕВРЕЙН И СПАСИ 1000 БЪЛГАРИ!!!
      НС Щурмовака

      Изтриване
    2. ДА, вие винаги ще бъдете мразени и преследвани от нас!А с какво се борите, срещу тези червени капиталисти?Що не протестирате пред мината или пред дома на този изедник?

      Изтриване
  2. Да, по време на НС е имало истинска социална солидарност!!! Това сега, което виждате, са масонски подлоги и нагли чифутски изпълнения от най-долен сорт!!! И това не е така, ние сме против упадъка в днешно време!!! Не може да се нарече нация народ, който яде семки, опикани от дърта циганка!!!
    Трябва да се въздигне народа духовно!!! Ние ще възвишим нацията!!!
    Да, ний, храбрите НС щурмоваци!!!
    И това всичкото, дето го изброй досега, са простотий, наложени от чифутите, те осраха съзнанието на младите хора и ги превърнаха в сутеньори, крадци, наркомани и курвета!!! Така, че първо се запознайте с фактите и не бъдете чукчи!!! Не може да плюете по нас, без да знаете за какво се борим!!! Нашата борба е взимала много жертви!!! Не го забравяйте!!! Ние ще прочистим България от боклука!!! Не може една славна страна като нашата да прилича на кенеф!!! Трябва да я прочистим от всякакви простаци, мангали и интересчии!!! Такива като тези, който заплашват, ще бъдат наказвани със смърт и обявени за врагове на нацията посмъртно!!!
    ES LEBE DEUTSCHLAND!!!
    НС Щурмовака

    ОтговорИзтриване
  3. Не е хубаво да ни плюете така, защото вие не познавате лично нито мене, нито Ото!!! Нито някой НС!!! Вие не осъзнавате колко е трудна нашата борба!!!
    НС Щурмовака

    ОтговорИзтриване
  4. Такива дебили,като собственика на мината се оказват все членове на компартията.Такива капиталистически боклуци са изградили БСП.За това и няма никакво наказание за него.

    ОтговорИзтриване
  5. Така е!!!
    Не можете да говорите обиди за нас ей така!!!
    Засрамете се, говеда такива!!! :(

    НС Щурмовака

    ОтговорИзтриване