неделя, 11 ноември 2012 г.

5 години от убийството на Карлос Паломино


На 11 ноември 2007 година в мадридското метро неонацистки терорист убива 16-годишния Карлос Паломино от Вайекас, работнически квартал на Мадрид. Убиецът е Хосе Естебанес, професионален войник, отиващ на ксенофобска демонстрация. Ненормалникът пътува във влака с изваден нож, когато група антифашисти, след които и Карлос, се качват във вагона. Нацистът наръгва Карлос в сърцето и ранява още две момчета, които се опитват да го обезвредят. След това побягва навън, но е заловен от антифашистите. Трагедията се случва пред много свидетели и е записана от седем охранителни камери. Така вината на престъпника е доказана безспорно и макар че подобни индивиди са удобни слуги на капиталистическата власт, той е осъден на 26 години затвор. Въпреки масовите протести из цяла Испания, на които гражданите изискват 40-годишна присъда като за тероризъм. Хората настояват, че нацистките убийства са терористически и убийците, които ги извършват трябва да бъдат третирани от закона като терористи, а не като обикновени хулигани.


Песен посветена на Карлос от испанската Oi! група Non servium

Вижте още:

В памет на Фьодор Филатов

7 коментара:

  1. СТИГА С ЛЪЖИТЕ!!!всеки може да види в клипа,че не той напада първи,а антифашиските педераси.Него го нападнаха с нож и кучето антифашиско умря като куче.Не е задържан от антифашисти,а от полицията,ясно се вижда как вашите са се насрали и 80 боклука не могат да нападнат 1,а камоли да хванат.Въпреки протестите в цяла Испания в негова полѕа,че е била самоотбрана,комуниста - съдия го осъди на толкова много години.Ядете хуя навсякъде по света,антифашиска исмет!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Само хуища ви в устата нацистка, очевидно много ви влече. Като гледате клипа надрусани и картечници може да ви се привидят. Поне видеото е достъпно навсякъде и то по молба на майката на Карлос - "За да се види истината" както самата тя казва. На него ясно се вижда как онзи психопат се вози с извадения нож още преди да стигне спирката, където се качват антифашистите. Момчето го приближава въпреки това, защото има сърце за разлика от насрания "свръхчовек", който директно го наръгва. После се вижда как търчи геройски преследван докато го стигнат на улицата. По-ясен случай от този - здраве му кажи, затова и оня не успява да се измъкне. Всъщност цяло щастие е, че се е качила групичката здрави младежи по-рано, защото не се знае оня шизофреник, кога е щял да превърти и да почне да ръга безразборно наред жени и деца, които да не могат да се защитят и жертвите да са станали повече.

    ОтговорИзтриване
  3. Понеже педерастията ви влече,та и за това така пиша.Гледай добре видеото и виж,че той вижда кой ще се качи в метрото и вади ножа и го скрива в рзкава си.Нападнат е и намушква един,който бива само ранен.После идва Карлос с нож в ръката и го напада и тогава той го наръгва в сърцето.Стига вече с лъжите,осрахте се тотално.

    ОтговорИзтриване
  4. http://www.vbox7.com/play:m7099913f8 Вижда се кого подкрепя Испания и кого подкрепят емигрантите от Африка.

    ОтговорИзтриване
  5. жалък си и репертоара ти става все по смешен. Така, че продължавай да пишеш :)

    ОтговорИзтриване
  6. Смей се сега,че после ще плачеш...

    ОтговорИзтриване
  7. Wе arе a gaggle оf volunteers anԁ starting a new scheme in οur
    сommunіty. Your ѕite prοvіded uѕ
    with useful informatiοn to work on. You've done an impressive activity and our entire group can be thankful to you.

    Review my web-site - payday loans

    ОтговорИзтриване