вторник, 19 февруари 2013 г.

Гневни на Каролев го подгониха с резачка и камъни



Гневни съседи заплашиха бившия депутат и общински съветник от НДСВ Владимир Каролев с жестоко убийство, съобщи агенция КРОСС. Вчера един от най-мразените хора в България и лице на капитализма, наглецът, който обяснява, че българите са бедни, защото имат собствени жилища и трябва да ги продадат, за да имат пари, а в момента злорадства, че са вдигнали студентските такси, за малко да зарадва народа с кончината си.

Бизнесменът и лобист на корпорации като Shevron се оплакал в полицията на Разлог, че около 17:00 часа в местността Столоватец край града е възникнал спор между него и Христо Ю. (49 г.) и Йордан Б. (26 г.) За пореден път между тримата мъже избухнал скандал за имот. Разложаните са стопани на земи, които са в съседство на апартаментния комплекс "Три планини", собственост на Каролев.

В разгара на спора Йордан насочил работещ моторен трион към Каролев, а Христо е хвърлял камъни по него. 

Единият от нападателите – Христо, е задържан със заповед в ареста за 24 часа. Другият обаче е успял да избяга, навярно да търси подкрепления, нещо, което щом се отнася за гадина като Каролев, не е особено трудно.

Остава само да гадаем, обаче, дали някой обеднял заради неолибералните реформи на Каролев, няма да отърве лекето от мъката всеки разумен човек да иска да го линчува.

Вижте още:

Каролев и Хърсев: Бедни сте, защото не сте мобилни. Живейте под наем! Пуснете Shevron да надупчи България!
http://actionredbg.blogspot.com/2013/01/Karolev-i-Hursev-Bedni-ste-zastoto-ne-ste-mobilni-Ziveyte-pod-naem-Pusnete-Shevron-da-nadupchi-Bulgaria.html

Бунт срещу ЧЕЗ в Благоевград, полицаи спасяват от линч Кунева
http://actionredbg.blogspot.com/2013/02/Bunt-srestu-CHEZ-v-Blagoevgrad-policai-spasyavat-ot-linch-kuneva.html


Няма коментари:

Публикуване на коментар