четвъртък, 25 април 2013 г.

Той е на 3 години и живее в кофата за боклук



Ако не го видите, можете да изсипете отпадъците върху главата му. Недохранен, със счупен крак и скъсано мече, Асен е толкова малък, че може да се събере в една торбичка.

Тя се казва Лара и е на 10. Красиво, русо дете. Ангелче. Спортистка и художничка. Обича да рисува. Живее в Бояна, ходи на частно училище и си пада по Джокович.

Лара не познава Асен, нито пък той нея.

Лара не знае какво има в кофата, нито пък Асен знае какво има в Бояна.

Асен го забравили до боклука в пловдивския квартал Столипиново преди пет дни.

Майка му се сетила 72 часа по-късно, че го няма.

Обадила се в полицията. Била олигофрен и имала още 6 Асенчовци, които да гледа.

Лара изчезна преди 48 дни. Вчера я върнаха като по чудо. Слава Богу!

Платили откуп роднините и я върнали. Твърдят, че баща й пренасял наркотици за милиони. Казвали му Крал на кокаина и в три държави го искат, за да го вкарат в затвора.

Когато Лара беше отвлечена, София бе блокирана в продължение на три дни. Снимката й се появи във всички вестници и телевизии.

За Асен изпратиха патрулка до кофата. Провериха. Няма го. Пуснаха снимката му в едно малко квадратче. МВР твърди, че го издирва. Не че някой им вярва. 

Роднините на Лара благодариха на МВР. Помогнали много при предаването на откупа, преговаряли с похитителите.

На майката на Асен ще й вземат останалите деца. 

Асен и Лара не се познават и дори не подозират, че другият съществува. Те не са от един град, всъщност не са в една и съща галактика. Но са братче и сестриче. Това са децата на България, двете лица на една нация. Асен и Лара. Циганче и българче. Русо ангелче и мръсно цигане. Син на идиотка и дъщеря на наркодилър.

Ако ги нямаше родителите наблизо и ги пуснем на една детска площадка, сигурно ще си играят.

Децата не се делят, родителите ги учат да мразят тези, които миришат и живеят в кофите. После порастват и стават отвратителни възрастни. Слагат фуражки или стават политици. Обръщат глава и бърчат нос като видят Асен. Подхвърлят му корички, ако случайно го забележат в кофата. Бият го, ако излезе от нея. И да умре, на никого няма да му пука.

Той е изчезнал още преди да се роди.

Ако Асен го открият и по някаква случайност порасне, сигурно ще ни мрази. Майка си, че му е счупила крака и го е забравила до кофата. Полицаите, които не са го търсили. Българите - за това, че не им е пукало за едно изчезнало тригодишно дете.

И Лара сигурно също ще ни мрази. Защото детството й никога няма да бъде същото. Защото полицията е позволила да я отвлекат, въпреки че трябва да я охранява.

Лара няма да се върне никога в Бояна.

Асен никога няма да излезе от Столипиново.

Само ние, възрастните, ще продължим да живеем тук. В държавата, в която собствените ни деца ни мразят.

Защото сме ги изоставили, още преди да се родят.

3 коментара:

  1. Какво да ни пука за поредните боклуци? Едните продават наркотици и тровят хората и децата,а другите са си сами виновни,че искат да живеят така.За която и да е циганска майка, загубата на едно дете е нищо.Тя има още 5-6-7-8-12.Тя не им знае имената дори,тя не иска да възпитава децата си,не иска те да се образоват.Те искат да си бъдат такива.Може да им построите чудесен замък,може да ги храните с най-скъпата и вкусна храна,може да им отделите колкото си искате време.Тях това не ги интерисува.Най вероятно ще разбият замъка за желязо,а дрехите и храните ще продадът и изпият за една нощ. А утре пак ще се валят в калта и помията.За тях липсата на дете е просто липсваща вещ,няма проблем ще си направят нов Асан или Асен.Важно е те да живеят паразитно на гърба на българският народ и постоянно да го тероризират.Важно е да си получават хилядарката на месец,като детски и социална помощи,а че българина бачка за 300 и плаща всичко....това само ги радва.Те са новите башибузуци,на който им е разрешено всичко.Те утре и вас ще убият за два лева,но на вас не ви пука.

    ОтговорИзтриване
  2. Едно дете не може да е боклук.

    ОтговорИзтриване
  3. Cong, Ото е абсолютно прав. Не мога да разбера защо продължаваш да се държиш така със него и останалите. Ние просто искаме държавата да ни е чиста от изнасилвачи, мафиоти, психопати, нискорасови изроди, крадци и педерасти!!! Само това!!! Ще ти хареса ли, ако един ден видиш мазен грозен и черен мангал да е*е жена ти или дъщеря ти??? Няма ли да ти се прииска да го удушиш бавно и болезнено??? Сигурно. А след това тебе ще те изкарат виновен, че си постъпил правилно и че си убил натрапника!!! И циганите са като канални плъхове: мръсни, крадливи, смрадливи и непрекъснато размножаващи се гадове. Те са натрапници, живеещи на главата на българския народ!!! А такива родоотстъпници като тебе ги защитават!!! Ти с дружките си се приравняване към лайната, дето серете, като защитавате гнусните еврейски гадини и циганските мекерета, вместо да възстанете срещу това!!! Вие сте убийци на младежта и НАЦИОНАЛНОТО Й СЪЗНАНИЕ!!! Трябва да ви е срам от това, че сипете куп лъжи по адрес на честни трудещи се граждани и мажейки с лайна по нашата репутация!!! АКО не престанете скоро, с Otto или някой друг, ще ви намерим и ще ВИ РАЗПУКНЕМ МРЪСНАТА ГЛАВА В ТРОТОАРА!!!

    ОтговорИзтриване