събота, 13 февруари 2016 г.

Митинг в подкрепа на Ислямска държава в София



Демонстрация в подкрепа на т.нар. "умерена опозиция" ("умерени" джихадисти) в Сирия и на фашистите в Украйна се проведе пред руското посолство в София. Протестиращите любители на американския империализъм издигнаха искане Русия да спре атаките си срещу Ислямска държава. Според тях Русия е "агресор", а Ислямска държава е "жертва" на "руската агресия". Ясно се открояваше символиката на Сирийската "свободна" армия - терористична организация, която от 5 години безчинства в Сирия и е причина за смъртта на хиляди невинни. Освен това, украинските знамена на митинга ясно символизираха подкрепа за фашистката хунта, взела властта в Киев преди 2 години.

За разлика от много по-големите демонстрации срещу империализма на САЩ, където медии почти няма, този нищожно малък протест е бил отразен от всички големи телевизии. "Благодария на БТВ, ТВ Европа, BIT и БНТ, че ни отразиха", пишат организаторите. 


Искаме да попитаме Столичната община: Докога ислямистко-фашистки демонстрации ще се провеждат в столицата на България?






2 коментара:

  1. E,и по колко левчета ви дадоха ве идиотчета ? А кефтета имаше ли после? Ама верно лош матриал сме имали в колонията ни краварска!

    ОтговорИзтриване
  2. Да вървят на майната си тези изроди! Украински дебили и ислямски свине против Русия не можете да рипате!!!

    ОтговорИзтриване