събота, 31 март 2012 г.

Расизмът на една кучкарка от „Малинова долина”


На 28 март в столичния квартал „Малинова долина” глутница кучета нападна и нахапа почти до смърт един възрастен човек – проф.Ботьо Тачков. Разследване на вестниците „24 часа” и „Телеграф” в района на бл.9 в „Малинова долина” разкри как се е стигнало до този трагичен случай. Оказва се, че помиярите са били отглеждани от някоя си кучкарка Ани и от нейната дъщеря. Те са хранели кучетата със сурово месо и мърша, което ги е направило да са толкова зли и агресивни. Но не това е най-важното и най-ужасното в случая. Съседите разказват с какви мотиви тази кучкарка се е занимавала да гледа и храни не едно, не две, а цели 37 (!!!) псета около блока. Цитирам дословно текста от вестника и оставям за вас изводите до къде води расизма:
- Вярно ли е, че ваши съседи хранят кучетата?
- Съседът ни, който живее над професора, има клип как глутница от 37 кучета обикаля около блока. Снима ги преди месец. Той е във Военна болница и чака децата на професора. Кучетата ги храни жена от отсрещния блок. Развъжда ги, за да не се нанесат цигани в свободните апартаменти, понеже във вход сме само по 2-3 семейства. Всичко останало е празно, защото нямаме акт 16 на сградите. Тя има две кучета и си ги държи на балкона. Иначе е правозащитничка, но никога не съм я виждала да ги разхожда. Глутницата, която храни, не е кастрирана.
- Говорили ли сте с нея защо ги храни?
- Да, казва ми, че е по-добре да има кучета, отколкото да се нанесат цигани в празните апартаменти. Дори им е нахвърляла постелки в гаражите под блока. Преди години пък идваше кола, отваряха багажника и им хвърляха кокали, но отдавна не се е случвало.
- Имало ли е други нападнати?
- Казват, че преди няколко години, когато около блоковете имаше цигански катуни, е нападнато ромче и кучетата са му изяли главата. Истински ужас е.................................

Живко Вълчев

4 коментара:

  1. Ебете си майката в гъза с вибратори, малки путки насрани!!! Какво плюете по кучетата, най-добрия приятел на човека??? Само да те хвана, кавказката ми овчарка ще те разчлени като труп!!! Аз сега я храня със заклани пилета, дали да започна със антифашистчета като теб!!! Ние, скинарите, обичаме кучетата и животните, който нашия велик фюрер толкова защитаваше, заедно със великите Гьоринг и Химлер!!! Кучето - верен приятел на ариеца!!! Както някой път си ходя до птицекланицата в Асеновград, ще те хвана и ще ти смажа педалското лайно, което имаш за лице в асфалта!!! Да се изсера в маркуч и да ти го навра в устата, крастав гомнар беззъб обратен!!! Аз и котка имам, но е египетска - безкосместа порода, която си е ценна също!!! Кучетата са наш другар, защото и те мразят низшите расово!!!
    Ако не спрете да обиждате всичките нас, ще направим с вас същото като с тия от видеото на НСПР - Национал-Социалистическа Партия Руси(Россия)!!!
    НИЙ ИДЕМЪ!!!
    БНФП

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. А ТАКАААААААААА!!!!!!!!!!! С ТЕБ СЪМ!!!!!!! КУЧЕТАТА СА НАШИ ПРИЯТЕЛИ И НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ГИ ПИПА ДОРИ С ПРЪСТ ЩОМ Е ЗА ЛОШО!!!!!!!!!!!!

      Изтриване
  2. СМЪРТ ЗА ПОМИЯРИТЕ!
    СМЪРТ!

    ОтговорИзтриване
  3. Просто - идиот!Нахрани помияра и с тъпата си тиква !

    ОтговорИзтриване