събота, 13 април 2013 г.

С обърната резба – ВМРО с танц на оплождането


Понякога срещаме непреодолими пречки в желанието си да доокарикатурим тези недоразумения неонацистите. Те се справят така добре с това да стават за смях, че не е нужно ние да правим нещо. Освен да ги покажем и да се посмеем.

Една крайнодясна ултра маргинална партийка се засили към властта със странен ритуал. Напъпилата пролет явно е стимулирала половия нагон и желание за размножаване на и без друго мизерния й електорат, и те изпълняват танц на оплождането. Всичко би било добре, ако не бяха само мъже, и то, тиквиз на които явно не им е известно, че колкото и да правят опити за зачеване, такова няма да настъпи. Нито сексапилно надупените чичари с ритуалното начукване на фалически символ в друг фалически символ, нито благословията на жреца на Тангра – Йоло Денев, който също участва в оргията, ще помогнат.

Все пак адмирации за това, че успяват да дресират хипопотам да обикаля в кръг заедно с другите гламави. Също и че са успели да мобилизират целия си личен състав да участва и за наличието на придворен тъпанар. Вярно, че някои от тях бягат подплашени от този кит на национализма, и от мисълта какво ли ще им се случи, ако ги докопа, но трябва да сведем глави пред желанието им за саможертва. Това изяснява и какво прави ГРРРР в новия патриотичен химн на клоуните от четирибуквието – „Harlem Shake” – може да го видите и чуете на 29-та секунда от видеото.

Неизяснено обаче остава – туй репетиция за традиционното им участие в софийския гей прайд ли е или закъсняло афтър парти след Хелоуин. От една страна, купонясващ в този водевил държи кастрон с надпис „С обърната резба – да поемем властта” и е чест участник в гей парадите (на приложената снимка може да го видим как се опитва да убеди полицаите да се включат и те във веселието), от обратния ракурс, пък се забелязват циркаджии в карнавални костюми. Препоръчваме им и да пробват и с други лозунги като „Да се оправим по между си пък държавата да гледа и да се учи”, че да ги разберат хората. Или пък „По-добре един зад друг в похот, вместо газ да хабим в автопоход”.

Припевът „Con los terroristas” сигурно възбужда приятните спомени на палячовците за главорезкия тероризъм на ванчемихейловистките бандити или за още по-славни страници от историята им като мятането на ножове и пиратки по онкоболни, но пък подсеща и нормалните хора, че целта на всяка една крайнодясна формация, колкото и комична да изглежда, е да служи по най-брутален начин на капитала. Черешовото топче, което въртят като пумпал, или като нещо с тази форма, което им липсва, би стреляло срещу чорбаджиите-изедници и властта на капитала, която нацистите обслужват.

А черешовото топче ще пукне... от смях.

Харлемският шейкър под погледа на неговия приятел напира да се влее в едно от шествията на други весели хора



Подобни излагации:

Избягали от столичен психодиспансер се пръснаха из София
http://actionredbg.blogspot.com/2013/02/Izbyagali-ot-stolichen-psihodispanser-se-prasnaha-iz-Sofia.html

Дрогирани неонацисти нападнаха немски вокалист на концерт у нас
http://actionredbg.blogspot.com/2013/02/Drogirani-neonacisti-napadnaha-nemski-vokalist-na-koncert-u-nas.html

Нищетата на брадоненавистниците
http://actionredbg.blogspot.com/2012/12/Nishtetata-na-bradonenavistnicite.html

Противоестествените взаимодействия между БСП и крайните националисти
http://actionredbg.blogspot.com/2012/09/Protivoestestvenite-vzaimodeystvia-mezdu-BSP-i-kraynite-nacionalisti.html

Активист на „Атака” замесен в педофилски скандал със сайта ask.fm
http://actionredbg.blogspot.com/2012/09/Aktivist-na-Ataka-zamesen-v-pedofilski-skandal-sus-sayta-ask-fm.html

Нацистки изродчета нападат възрастни и беззащитни хора в София. България им готви линч.
http://actionredbg.blogspot.com/2012/08/Nacistki-izrodcheta-napadat-vuzrastni-i-bezzashtitni-hora-v-Sofia-Bulgaria-im-gotvi-linch.html

Резил на деня. Урок по география след луковмарш
http://actionredbg.blogspot.com/2012/02/blog-post_20.html

Магнитните бури влияят на психиката на нацистите
http://actionredbg.blogspot.com/2012/02/blog-post_18.html

7 коментара:

  1. Дресираният хипопотам, който тресе земята е хомоноид от Казанлък с перверзния прякор Ото Скопени.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Гледай какво правя с този антифашист от 23Септември.Така се насра,че забрави,че е антифашист,RASH skinheads и какъв ли не.А и той се имаше за недосегаем скрит зад компа си: http://www.vbox7.com/play:75973da6b8

      Изтриване
    2. Много ми е зор какво си правил с някакъв болшевик - един дол дренки сте. Най-вероятно каквото обикновено правиш, когато видиш апетитно и невръстно момче, потичат ти лигите и гледаш да го свалиш в мазето да ти масажира шкембето.

      Изтриване
  2. Това не е ВМРО! ВМРО не са напушени келеши и Йоло Денев. Дедите ни не са умрели, за да излагат така един идеал на повече от 100 години!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Въпрос за размисъл. Защо на сегашното МВРО знамето е червено-черно като на анархисти? Джокер - преобладаващите левичарски възгледи на участниците в движението в исторически план, анархисти и социалисти. Но естествено до всичко, до което се допрат фашизоиди се разкапва. То не бяха избивания на собствени членове, рязане на глави на хора от българския народ, целуване на задника на хитлер от ванче михайлов...

      Изтриване
  3. Само,че членовете на ВМРО в България са в пъти повече от цялата ви педалска,ционистка,антифашистка пасмина.Имам приятели там,но по принцип не ги харесвам.А и те не са нацисти,даже преди години издадоха брошури против нас и не се имаме от тогава.Но вие се ебавате с нас,но ще ревете,при това с кървави сълзи.После да не плачите пак пред камерите,че лошите нацисти ви размътили сурватката?

    ОтговорИзтриване
  4. няма достъп да този клип поради предявено искане от ВМРО за авторко право :D

    ОтговорИзтриване