понеделник, 10 септември 2012 г.

Активист на „Атака” замесен в педофилски скандал със сайта ask.fm



Активистът на ПП „Атака” Станимир Тодоров бе замесен в педофилски скандал свързан със сайта ask.fm, който за часове се разгоря в Мрежата. Популярният сайт представлява нещо като анонимен лексикон с възможност за видео отговори. В него хиляди потребители станаха свидетели на потресаваща гавра с момиченце и момченце. Болният мозък на педофила ги кара да се събличат пред камерата, да се докосват по интимните части и да имитират полов контакт. Извратенякът задава перверзни въпроси на момиченцето, предлага му да правят секс, но за щастие двамата са в различни градове и на този етап това е спряло да се случи нещо по-лошо.

Социалната мрежа Фейсбук буквално изригна в потрес от видяното, линкове се разпращаха от приятел на приятел и извършителят бе идентифициран като Станимир Тодоров – активист на партия „Атака”. Това е трети подобен случай с активисти на националистическата партия след като преди време депутатът Владо Кузов бе осъден за педофилия, а кандидатът за общински съветник Станимир Димов бе арестуван, защото дрогирал малолетни момчета и блудствал с тях. По сведения на други потребители от Фейсбук, Станимир Тодоров е публикувал клиповете по стената на профила си. Съвсем бързият преглед на списъка с приятели на педофила националист показва, че изобилства с добавени момченца и момиченца от всички краища на света – http://imageshack.us/photo/my-images/823/facebookie.jpg/


Дори и да се усети и да изтрие всички улики от профила си, снимки на сегашното му състояние са направени, освен това разследващите органи имат предостатъчно средства да установят обективната истина. 

И тук изниква един основателно питане – къде дреме ГДБОП? Видно от профила в ask.fm на момиченцето е, че гнусните ПУБЛИЧНИ действия на педофила се развиват повече от месец. Ако ставаше дума за нарушените авторски права на някой капиталист, щяха да се задействат за часове. Ако детето беше публикувало някой разказ на Елин Пелин, вместо свои порнографски клипове, антимафиотите светкавично щяха да изтрият „нелегалното” съдържание. Но когато става дума за живота и здравето на децата, а не за благосъстоянието на уядения чорбаджия, реакции няма. Органите на властта ще се активизират, ако народът реши да вземе нещата в свои ръце, каквито наченки имаше миналия месец около нападенията над възрастни хора от нацистки лумпенчета.

Случаят с педофила гръмна на историческата дата 9 септември. Един ден народът отново ще се надигне срещу гнилата система, която отглежда безнаказани педофили, тлъсти кръвопийци и корумпирани пазители на статуквото. И да се надяваме, че десетилетия след деня, в който те бъдат натикани там, където им е мястото, педофилите, кръвопийците и корумпираните, няма да изпълзят ревейки, че са били репресирани.


5 коментара:

  1. В Атака остана само тинята,а такива педофили на въжето!

    ОтговорИзтриване
  2. Много надъхани изказвания. Следва да се отбележи, че сайтът www.ask.fm има условия за ползване. Допускат се само лица НАВЪРШИЛИ 13 ГОДИНИ! Сайтът е латвийски. (В тази къща - по нейните закони байно ле!) Според латвийските закони малолетни са лицата под 13 годишна възраст. Следователно, ако някакви под 13 годишни "дечица" (подрастващи курвета) се навират незаконно в този сайт, то отговрността е на техните родители и лично тяхна. Това дава основание да се допусне, че въпросният обвинен е възнамерявал да контактува с поне 13 годишно лице, а не както се оказва, че то било 11 годишно (от 9 до 11 годишно по рзлични данни). Подобни "невинни" жертви прекалено много се дундуркат в нашата страна, а за нарушените права на обвинения фактически измамен ползвател на сайта никой не се сеща. В Блъгария всички реват оскотели в хор "педофил, педофил" и си изливат злобата, защото са неспособни и страхливи да реват и да се борят срещу по-сериозните проблеми. Вярно е, че в България малолетни са лицата под 14 годишна възраст, а не под 13. Но фактическото "престъпление" е станало на латвийски сайт, а Латвия третира за малолетни ненавършилите 13, а не 14 годишна възраст. Тоест има спорни момнети в квалификациите. Под въпрос е и обвинението за разпростране на порнографски материал. Самият той нито го е произвел, нито го е разпространил. Вижда се, че това е направено от децата. А твърдението, че те били принуждавани е журналистическа измислица. Добре е тъпунгерите да си изяснят най-после кои лица са педофили (има публикувани материали в нет-а и уикипедията). "Педофилията е психично разстройство (хронофилия, вид парафилия), при което възрастен индивид или младеж проявява сексуално предпочитание към деца в предпубертетна възраст (обичайно 11-годишни или по-малки, но определени диагностични критерии поставят границата непосредствено преди половото съзряване на 13-годишна възраст)."

    ОтговорИзтриване
  3. Защо пък не спазват правилата да ги питаш??? Човека правилно отбележи, че в случая са нарушени правилата!!! И не обиждай!!! Ние да не сме тръгнали да обиждаме лайна като тебе бе, лайно!!! Само да обиждате можете, я елате на улицата да ви кастрирам като свине с една ножица!!! За предателство на расата си!!! Kapitulieren??? NIEMALS!!! НИЙ ИДЕМЪ!!!
    SS Костотрошач

    ОтговорИзтриване
  4. Това също така е хебефилия, педалчета тъпи!!!
    Май не сте чували за WIKIPEDIA???
    SS Костотрошач

    ОтговорИзтриване