понеделник, 3 юни 2013 г.

Общински съветник от ВМРО поиска узаконяване на еднополовите бракове


Председателят на Общинския съвет в Сандански от листата на ВМРО-БНД Атанас Стоянов-Мравката поиска да се узаконят еднополовите бракове в България, като по този повод изпрати писмо до председателя на Народното събрание, Михаил Миков, с молба новият състав на парламента да подготви и приеме закон за легализиране на гей браковете в страната ни. Атанас Стоянов живее повече от половин година с годеника си от ромски произход Асан Мюмюнов и нееднократно е заявявал, че ще лобира усилено за прокарване на такъв закон, който да позволи на хората от еднакъв пол да регулират семейните си отношения, с възможност за осиновяване и отглеждане на деца. С влизането в сила на закона, Стоянов е заявил заедно с любимия си да бъдат първата хомосексуална двойка сключила граждански брак и да вдигнат голяма сватба, на която да кумуват Андон и София Тотеви./Мичо Мичов



Още такива:

Интервю с хомосексуален руски неонацист
http://actionredbg.blogspot.com/2013/06/Interviu-s-homoseksualen-ruski-neonacist.html

С обърната резба – ВМРО с танц на оплождането

11 коментара:

  1. и какво...браво, рано или късно ще еволюираме и такъв закон ще има. какво цели статията обаче?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Кое му е "бравото"? ЕДНОПОЛОВИ БРАКОВЕ ИЛИ БРАКОВЕ МЕЖДУ НЯКАКВИ СИ ТРЕТИ ПОЛОВЕ, ИЛИ ПЕДОФИЛИЯ, ИЛИ ЗООФИЛИЯ, ИЛИ КАКВИТО ИДА СА ДРУГИ ИЗВРАЩЕНИЯ, СА ПРОТИВ НАШАТА ХРИСТИЯНСКА ВЯРА И СА ЗАБРАНЕНИ, ЗАПОМНЕТЕ- ЗАБРАНЕНИ ОТ БИБЛИЯТА! ВИЕ САТАНИСТИ ЛИ ИСКАТЕ ДА НАПРАВИТЕ БЪЛГАРИТЕ, МРЪСНИ ПРОДАЖНИЦИ?!!

      Изтриване
    2. Не знаех, че така сме еволюирали като хора през вековете.

      Изтриване
  2. Не,не,не, статията цели да омаскари ВМРО.Няма кой да търпи такива,ако това е истина.Но във вашето сайтче има много демагогия и лъжи,че се съмнявам в правотата на тази новина!Пак сте бъркали с ръце в лайната.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Че те са си маскари, какво им трябва повече? :) Но и няма как да се занимаваш с кафяви и да не се вмирише атмосферата на такива.
      Иначе приветстваме санданските войводи, че са поели курс - курс на мир, любов и толерантност.

      Изтриване
  3. Ти гледай те да не се занимаят с вас...

    ОтговорИзтриване
  4. А що не пуснете копие на писмото? Стига лъжливи новини !!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да ти приличаме на омбудсмана? Искай си го от него или от г-н Мравката.

      Изтриване
  5. Тия грозни педалчета, който очевидно искат да създадат вид Манго Педерастус, въобще не са от ВМРО!!! Тия са тия педалчета от ХоРа - Хомосексуални Работници. Престанете да лъжете по нас адрес и да маскарите Джамбазки, 'щото ако разбере, ще ви намерят разчленени на 10 в някоя канавка!!! Що не плюете по предателя Волен, а??? Дето се обреза и тури феса на кухата лейка!!! Или по Яне Я-н-е-в???
    SS Костотрошач

    ОтговорИзтриване