понеделник, 19 ноември 2012 г.

Митинг за солидарност с Ивицата Газа и осъждане на агресията



По инициатива на палестинската общност в България, Ви каним да участвате в митинг за солидарност с Ивица Газа и осъждане на агресията.

Призоваваме всички, които обичат и ценят човешката свобода и справедливостта, да участват в този солидарен митинг! Митингът ще се стои в 16 часа / понеделник (днес 19/11/2012), пред главния вход на НДК!

Извиняваме се предварително на всички за закъснението за съобщаване за митинга! Информацията беше обявена буквално преди минути.

Вижте единственият репортаж за днешното събитие:


19 ноември 2012 – митингът в София за солидарност с Палестина
http://actionredbg.blogspot.com/2012/11/19-noemvri-2012-mitingut-v-Sofia-za-solidarnost-s-Palestina.html

6 коментара:

  1. Идва Луковмарш и пак ще правите свирки на евреиският посланик,че да ходи и да се пробва да забранява разни наши мероприятия.Ще ви секнат паричките,който получавате от евреиското посолство.Наглоста ви е безгранична,да исповядваш евреиски убеждения,да си солташак на чифутите и да се криеш под маската на палестинската кауза....Нямам думи за помиярщината ви!

    ОтговорИзтриване
  2. Помиярщината е само във вашето стадо, докато лицемерничите пред "разаците" както ги наричате, за да кярите безплатен дюнер, а подкрепяте НАТО и ЕС, когато ги затварят в концлагери като Бусманци. Помиярщината е на вашите дегенерати, които нападнаха левите активисти, които отиваха на протест в защита на правата на бежанците там. Свирки единствено правите вие, когато изпаднете в поредната ви абстиненция и не ви достигат стотинки за хероин.

    ОтговорИзтриване
  3. Интересни екземпляри сте вие.Палестинската кауѕа е справедлива кауза,ние всички я подкрепяме.Но не желаем българската земя,да се пълни с хора,който не са българи и даже не са европейци.Хора с друга вяра,морал и култура,корено различна от българската.Тука е България,страната на българите!!!Всяка жаба да си знае гьола!!!А вие желаете да заселите и потопите България,като искрени българофоби с тази паплач.Малко ли ни са циганите,турците,евреите,помаците, та да населим България и с тези арабски талибани???

    ОтговорИзтриване
  4. Трудолюбивите и съвестни помаци са истински българи. Много по-големи българи от дегениралите неонацистки лунатици, които само вандалстват, насилват и накрая свършват или като клиенти на наркодилърите, или в "най-добрия" случай - като наркодилъри.

    ОтговорИзтриване
  5. Смени си плочата,че взе да дере едни и същи глупости!Пак ти казвам,че който исползва наркотици, в това число и тревата, вече не може да се смята за наш съратник.Такива трябва да се отстраняват от движението.Ние имаме светлият пример на нашият водач - Адолф Хитлер,който нито е исползвал наркотици,нито е пиел и не е пушил цигари.Който иска да бъде в нашите редици,трябва да спазва теѕи правила!!!А сред вас колко наркоманина има и колко наркодилара??? Да изброявам ли имена?И за разлика от нас,вашите не се срамят от това да бъдат такива нарко боклуци.А помаците са българи,когато се върнат към корените си и заебът исляма!!!

    ОтговорИзтриване