четвъртък, 20 юни 2013 г.

Мутрите на една обикновена фашистка партия

Фоторепортаж на случващото се пред централата на ПП “Атака”, където в последните дни дежури група от около 50-100 яки момчета и пази Волен Сидеров от народната любов, разкрива за  пореден път истинското лице на фашизоидите. Бранниците на тялото сидерово са наети срещу 40-50 лева на ден и са събирани най-вече от фитнес залите.

Снимките са публикувани в блога “Sanctor Legum” и показват как платените поддръжници на “Атака” похапват пици докато се въргалят по земята, а след себе си оставят повече боклук отколкото хилядите демонстранти пред Министерския съвет.

Говедата на Сидеров пречат и на работата на софийската опера. Платените пазители на националиста уринират, викат и понякога дори пречат на артистите да стигнат до операта. Паркирането на ул. “Врабча” също е невъзможно. 

Коментарите на позорището са повече от красноречиви:

"Един от получовеците, който лакомо е захапал пица, е бивш служител на Плевенския затвор. Миналата година бе уволнен заради продажба и разпространение на наркотици. Като гледам, другите утайки по снимките не са по различни от него. Волен наистина е много закъсал, за да събира такива отрепки…"

"Има 100 глави, но няма мозък, има 200 ръце, но няма работа, що е то?
Фашистката партия."

Ето и самата публикация без редакторска намеса:


Лицата на белите мангали


А ето ги и лицата на белите мангали! Насладете се :D :D :D Сидеровци да кажат пак, че това не са цигани с по-светла кожа :D :D :D


1. Как се взима решение да се прегради и барикадира централна софийска улица… Просто решаваш и я барикадираш.


2. Сред масите цари ентусиазъм.


3. Тези са по-нормалните…


4. Циганските кебапчета тук са пици. Anyone?


5. Не, тази снимка не е правена на битака, а пред сградата на Софийската опера!


6. Повечето хора към 17:00 още са на работа. Тези също – 40 кинта надница 


7. Изкарани от фитнес-залите по провинцията.


8. Тук се налага поливане с вода, защото този индивид е прекалено екзалтиран от факта, че за първи път през живота си, се намира толкова близо до опера.


9. “Опера му е майката!” Предлагам централата на “Атака” да бъде преместена във Факултето.


10. Партията ‘рани


11. Последният признак, по който можеш да познаеш циганско местопребиваване…


12. Вафла “Боровец” и слънчогледови семки…



Още мутри:

Активист на „Атака” замесен в педофилски скандал със сайта ask.fm

22 коментара:

  1. хаха ,кво плюете момчетата бе,така е ние националистите обичаме спорта и тренираме а вие комунситчетата единственият мускул,който тренирате -това е разхлабване на халките на гъзовете ви

    ОтговорИзтриване
  2. Отново манипулирате нали? Нямат край лъжите и манипулациите на антифашиските пигмеи. Малко да ви поправя,тези момчета са от Атака Габрово.Това са габровската банда на Любо скина.А сега си пуснете вибратора на макс и си го наврете в гъза!

    ОтговорИзтриване
  3. Ото,тия не го карат с вибратори,ами направо си дават гъзовете на резаните манафи! хахахах

    ОтговорИзтриване
  4. Хахахахахахахахаха колко са нещастни,че утре няма да дефилират с бикини и сутиени на гей парада.С тези протести, "скъпи" ми антифашисти,не достигат ченгета за да ви охраняват гей парадчето.Но в неделя ще има изненада...

    ОтговорИзтриване
  5. Фашистки еничари!

    ОтговорИзтриване
  6. Защо не покажете и мутрите на Яне Янев, които бяха пред централата на Атака? Бъдете обективни, не прилагайте двойни стандарти.
    И само да кажа, че Сидеров не е подкрепил ДПС, това, че хванахте вяра на мутрата Бойко не говори добре за вас.
    Хубаво е преди да публикувате дадена новина да потърсите истината, а не да приемате всичко което се тиражира в продажните медии за чиста монета. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Толкова сте жалки, че и от пръстите не остана кво да си изсмучете - сосът от пиците свърши. Тук новина няма. Има снимки на неандерталци, илюстриращи една истина станала ясна на цивилизования народ от десетилетия.

      Изтриване
    2. Човече, тоя човек е луд!!! И е душевен педераст, както каза Боян!!!

      Изтриване
  7. За снимка номер 7 описанието е повече от жалко. От кога да се поддържаш и да тренираш е долно, защото така извъртате нещата???
    Айде да не показвам снимки на вашите антифашистки подчовеци, които преди година се търкаляха пияни в повръщаното си по улиците на моя град.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ми покажи. Най-много да видим повръщаното - тоест вашите снимки ::)

      Изтриване
  8. Обясни ми, моля те, кое от написаното е изсмукано от пръстите ми? Тези хора ли наричаш "мирни протестиращи" и защитаваш? ->http://prikachi.com/images/470/6261470M.jpg Да ти кажа т.н. мутри от снимките изглеждат доста по-добре от тях, поне спортуват вместо да се наливат с алкохол и да правят вандалщини.
    За разлика от ВАШИТЕ хора, аз не употребявам алкохол. Съжалявам, че те разочаровах.
    Сега ми стана ясно защо ви допадат действията на надрусаните дегенерати, все пак между тях и вас е нулева.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. * разликата между тях и вас. ;)

      Изтриване
    2. Кво ми показваш други от вашите фашизоидни олигофрени, недобрали се до пицата на Сидеров? Хаха :)))

      Изтриване
    3. Какво си пуснал снимка на други ваши лумпени, недобрали се до пицата сидерова? Хаха :)))

      Изтриване
  9. ЕЙ, ЛАЙНАРИ МРЪСНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ, ПОЗНАВАМ МЛАДЕЖИТЕ НА 9тата снимка. Въобще не са наети за пари, а са от Атака Габрово, както Otto каза, от бандата на Любо Скина, бе тъпанари мръсни!!! И поне момчетата са здрави, а не са като вас - пилешка мръвка!!! ЕБЕТЕ СИ МАЙКАТА МРЪСНА БЕ, ПЕДЕРАСТО-МАНАФСКО ДЕЙСТВИЕ!!!
    14/88 SS Костотрошача

    ОтговорИзтриване
  10. Ако бандата ми ви хване, ще бъдете ЧЕРВЕНИ - АМА ПЕРМАНЕНТНО!!!
    SS Костотрошач

    ОтговорИзтриване
  11. На 6тата снимка, тоя дето се полива с вода, е Орлин, от агитката на ЦСКА Враца. А сега отидете се запишете в даскалото за манафи!!!
    SS Костотрошача

    ОтговорИзтриване
  12. И Сидеров е лайнар, дето потъпка всичките си принципи!!! Обиди лично мен: от 2005 година до 2011 гласувах за партията им!!! Спрях след педофилските скандали, но бях на протеста на Баня Башъ!!! Бях сред тълпата, но тъпите ченгета не се разкараха и за МИГ!!! Благодаря ти, Долене, че така обиди хората, дето продължиха да ти хващат вяра!!! Много ти благодаря, МРЪСНО ЛАЙНО ПРЕДАТЕЛСКО!!! УМРИ!!!
    SS Костотрошача

    ОтговорИзтриване
  13. Аз мразя особено много педалчета, защото във МГ-то във Плевен, имаше едно гнусно педалче, от по-яките гадове, дето ме биеше почти всеки ден!!! И не криеше, че е дупедавец!!! Аз го мразех!!! Случи се, в 11 клас, един ден същия лайнар нарече нашите "курвари" пред целия клас. Тогава аз изкарах слабо закрепената дъска на чина, и му я разбих в мръсната тиква!!! Тогава беше 96-97ма. Влезнаха даскалите и ме заведоха при директора, който беше гнусен кому-мазохист. Аз разбих тиквата на педалчето заслужено, но ме изритаха най-позорно оттам!!! Заради един гнусен педераст!!! Мразя педофилски и педалски масури!!! Е как да не ги мразиш тез пендели гнусни!!!

    ОтговорИзтриване
  14. Големия пич с камо суичъра малко прилича на Бойко отстрани.

    ОтговорИзтриване