четвъртък, 16 август 2012 г.

Нацистки изродчета нападат възрастни и беззащитни хора в София. България им готви линч.


Няколко нацистки недоразумения с неизяснен биологически вид и пол взривиха България. От видео, разпространено в Интернет се вижда как свалят на земята и ритат възрастен човек. Биячите крещят "Кой си ти, бе?!", докато падналият на земята възрастен мъж се опитва да се отбранява, докато им повтаря, че е пенсионер. Атаката явно е била планирана, тъй като е заснета от трети човек, който очевидно се познава с побойниците. От полицията съобщават, че инцидентът се е разиграл преди около четири месеца близо до блок 9 в столичния квартал Слатина. 

Тази сутрин криминалистите задържали един от авторите на побоя – същество от София, регистрирано в Детска педагогическа стая за съучастие в кражба на мобилен телефон. Установен е и другият побойник, който в момента е извън пределите на страната.


Междувременно излезе наяве още един клип, в който същата глутница помияри въоръжени с палки нападат в гръб друг човек. Той отново е повален на земята и ритан от петима изроди, а шести снима. Докато нацистите го ритат крещят "Българин ли си?", а мъжът отговаря "Българин съм! Българин съм! Българин съм, бе, човек!". Горкият човек в шока си е помислил, че го нападат човешки същества!

А нацистите за пореден път доказаха, че не са такива. От снимките и действията им е очевидно, че са нито човеци, нито животни, нито мъже, нито жени. Някакви дегенерати, от които обществото трябва да се отърве.

Какво мислят нормалните хора за нацистките уродчета може да се разбере от десетки хилядите коментари по техен адрес в социалните мрежи, новинарските сайтове и форумите, изписани за няколко часа. Биячите от първия клип бързо бяха разпознати, а имената, адресите и телефоните им разпространени. Сформира се дори наказателна бригада със сборен пункт пред НДК за саморазправа с нацистите. Междувременно от полицията оповестиха, че са взели мерки  народният гняв да не прерастне в линч, но без да уточняват какви.

Едно е сигурно обаче  –  този път нацистите ще получат възмездие. Ако не чрез държавните институции, от които често пъти се оказват закриляни, то от народа. Клиповете с потресаващите нападения, въпреки че много бързо биват изтривани от Интернет, продължават да се разпространяват, за да видят хората какво става, когато един лумпен се помисли за свръхчовек. И за да бъдем предупредени, че фашисткото зло е все още сред нас.


15 коментара:

  1. Ясно е защо непрекъснато сеете лъжи по наш адрес,но с това чашата преля.Това ,че един-двама с бръснати глави, не значи ,че са скинове.И оказа се,че сина на пенсионера ги е тормозил преди време и за това си го искарват на баща му.И точно нашите младежи се организираха в интернет за да бият тези хулигани.Пред Ндк имаше само наши млади националисти и по новините го дадоха много ясно и какви татоси имаха по краката.Така ,че боклуци, спирайте с лъжите по наш адрес!

    ОтговорИзтриване
  2. Отдавна е станало ясно на цивилизования свят, че вашата "идеология" само лумпени привлича. На вашия Ники "Корлеоне" - крадецът на телефонЕ http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:uNdhCdyL20cJ:bg-bg.facebook.com/public/Nicky-Daniels-Corleone+&cd=1&hl=bg&ct=clnk&gl=bg вече само ЕГН-то и кръвната група не са известни. Предостатъчно се е навикал на Зик Хайл и размахвал ръчица заедно с бандичката си и на живо и на снимки във Фейсбук наред с такива на бръснатите му вежди.

    Много корави ладове сте: http://dnes.dir.bg/gallery.php?id=11801246&page=1 Ти ли си с небесносиньото :) Впрочем отдавна ни е ясно, че при нацистите модата на бръснатите глави е сменена с модата на бръснатите крака (а вече и вежди):)

    ОтговорИзтриване
  3. Нацистката логика продължава да ме удивлява. Според нея, ако Тодя ме тормози, трябва да извадим боксовете и да пребием...баба му. Типично по нацистки - избиването на невинни жени, деца и старци. А тоя дегенерат и крадец - всичко може да си измисли. Накрая сигурно техните ще платят, за да го изкарат шизофреник, на когото му се е привидял крилат гущер.

    ОтговорИзтриване
  4. Как разбрахте че са нацистчета бе, олигофренясали сталинистчета?!

    ОтговорИзтриване
  5. От тях самите. Знаем ги и от преди :)
    Най-добре си се изяснете по между си, лумпените. Ето групата в подкрепа на Хуеса:
    https://www.facebook.com/groups/274051576043250/
    https://www.facebook.com/Taskow Ето още един от побойниците. Не чакайте наготово да ви го слагат в устите - всички са лесно откриваеми. Поговорете си със съидейниците ви - току виж пък накрая стигнете до едно мнение, така и така нацистите от край време тормозят главно беззащитни.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. мършо спри да лъжеш че това са нацисти , само ще си навлечеш проблеми

      Изтриване
    2. Ти ли си джуджето дето писка "мършо" в това видео http://actionredbg.blogspot.com/2013/02/Izbyagali-ot-stolichen-psihodispanser-se-prasnaha-iz-Sofia.html ? Ще ни пратиш Хуеса и армията му от скелети биячи на пенсионери ли?

      Изтриване
  6. Какви са тези глупости пак бе антифашиски некрофили? Какви са тези и кой от нашите среди ги знае? То утре и ти комунистическа помио, можеш да си обръснеш главата и да биеш деца и старци и да викаш 1.000.000 пъти Зиг Хайл.Но няма да си от нашите,както и тези копелета не са.И какви бяха тези глупости за бръснатите вежди и крака,че такива не видях.

    ОтговорИзтриване
  7. Ти ли определяш кой е нацист и кой не?

    ОтговорИзтриване
  8. Ние, ако изобщо прибегнем до насилие, ще е за да защитим невинните деца и старци от такива като теб и ненормалниците от видеоклиповете. Едно е сигурно обаче - хора като нас, които вярват в социалната справедливост, в солидарността, в свободата, равенството и братството между хората, никога няма да се поддадем на фашистката шизофрения и човеконенавистните й крясъци.

    ОтговорИзтриване
  9. Не аз определям,кой е нацист,но аз съм вече 17г. в тези среди и познавам голяма част от нашите момчета.Тези хулиганчета не са от нашите,бях питал и така ми отговориха,че тези никога не са били част от нашите редици.Не можеш да биеш нормални българи и да си от нашите.А вие можете да прибегнете до насилие,само когато вибратора не ви доставя вече удоволствие.

    ОтговорИзтриване
  10. Но ти определяш кой е нормален българин?

    ОтговорИзтриване
  11. Фешан моладжичетта НЕ са нацисти ! Дори нацисти ги посъвтваха да не правят повече така. Разбрахте ли мърши

    ОтговорИзтриване
  12. Единствените мърши, които виждаме тук са скелетите, които бият възрастните хора (дори скурцени е стабиларка, ако и заради килограмите му в повече), които и сега продължават да с ивдигат мършавите ръчици в нацистки поздрав и да драскат 14/88 по фейсбуците.

    ОтговорИзтриване
  13. Ей гадни комунисти отново си измисляте и лъжете смешни сте, бихте ли ми обяснили защо всички бивши комунистически държави са толкова изостанали ?

    ОтговорИзтриване