събота, 28 февруари 2015 г.

3 март - рубладжийски ден

На 3 март сервилната на Кремълската агресия официална власт ще отбележи т. нар. „освобождение” на България. Това е гнусна инсинуация и част от коварния план на Путин за завладяване на нашата страна. Многобройните русофилски медии у нас, спонсорирани с рубли, лъжат гордия български народ, че Русия го е освободила. Петата колона на Москва организира чествания из страната.

Какво всъщност се случва на 3 март? Тази дата е символ на руската агресия срещу суверенитета и целостта на Османската империя. Русия започва война срещу една свободна и независима страна. Руските интервенти са подпомогнати от проруското опълчение.

Проруските сепаратисти в битка със законната османска власт
Казионните медии ни учат, че Русия е освободила България. Това не е вярно. Всъщност Русия поробва нашата страна, която иначе си е била по-добре в Османската империя. Някакви рубладжии още твърдят, че е имало „Турско робство”. Долна лъжа! Не знаят ли те, че там в мир и хармония са живели турци, гърци, арменци, българи, цигани, евреи и др. Истински космополитен мултикултурализъм. Освен това са се спазвали човешките права и свободата на вероизповедание. Така че терминът „Турско робство” е пропагандна измислица. По-правилно е да се каже „Османско съжителство” или „Османско общежитие”, заради разнообразните обитатели на страната.

Този рай обаче е нарушен от руската информационна агресия, която насаждала омраза между хората и национализъм. Русия плаща с рубли на част от продажните българи да извършват метежи и саботажи срещу легитимната власт на султана. Вследствие на пропагандата избухва Априлското въстание и умират много хора. Русия е виновна за тези жертви. Тя трябва да се извини и да изплати обезщетения на наследниците на загиналите.

Паметник на срама, символизиращ руската агресия и поробването на България от Русия
Малко по-късно Русия окупира България и така я превръща в руска губерня. На руското робство е оказана съпротива, благодарение на видни български политици, като Австро-Унгарските императори, които се опитали да ни върнат в лоното на евроатлантическите ценности. България се освобождава за пръв път от руското потисничество благодарение на Адолф Хитлер – първият еврокомисар, опитал се да обедини цяла Европа в битката ѝ против руската агресия и комунизма. Благодарение на освобождението на Хитлер, в България са забранени рубладжийските празници 3 март и 24 май, които тровели съзнанието на хората с руски лъжи.

Само няколко години по-късно обаче руснаците отново поробват България и я подлагат на геноцид. Започват да се строят болници, училища и университети, за да може българите да робуват по-качествено на Кремъл.

Слава богу, през 1989 г. България отново се освобождава от Русия, но се оказва, че това е само на пръв поглед. Всъщност България продължава да бъде руска губерня и доказателство за това е, че се празнува 3 март. Информационната агресия на Русия трябва да бъде спряна, а нейните агенти – изгонени от страната. Относно т.нар „освобождение” от измисленото „турско робство” можем да припомним думите на Васил Левски – „Който ни освободи, той ще ни пороби”, „да ти еба майката”.

Руските интервенти легитимират терористите, като им дават знаме

1 коментар:

  1. Ако историята ни се пишеше от сегашни политици:
    ...през 1877 г. сили на Москва, заедно с Проруски сепаратисти (т.нар. Опълченци) нарушават териториалната цялост на Османската империя, но изправени пред опасността от европейски санкции биват прогонени. На север от Балкана се създава зона на замразен конфликт (по-късно самопровъзгласила се за царство), която анексира територии на юг от Балкана...

    ОтговорИзтриване