неделя, 15 юли 2012 г.

Цветанов се появи със Сикрет сървис на ръкавелите



Вътрешният министър Цветан Цветанов се появи с нови бутонели, на които пише - "United States - Secret Service" (САЩ-секретни служби).

Фоторепортерът на вестник "Сега" Борислав Николов е успял да заснеме бутонелите, на които ясно си личи надписа - - "United States - Secret Service". 

Министърът доскоро носеше ризи с избродирани на ръкавелите собствените си инициали, припомня БГНЕС. По време на кръгла маса в парламента за промените в Закона за СРС Цветан Цветанов носеше избродираните инициали на левия ръкав на ризата. На латиница с печатен шрифт бе изписано - TzvTzv.

Едно от най-добрите звена на Сикрет Сървис извън САЩ е в София, похвали страната ни директорът на секретните служби Марк Съливан на срещата с Цветанов още през ноември 2011 година. 

През последните години Сикрет Сървис и службите на МВР са постигнали значителни успехи в борбата срещу производството и разпространяването на фалшивата валута (предимно щатски долари и евро) и престъпленията в интернет пространството. 

Само преди месец директорът на ЦРУ Дейвид Петреъс беше на "тайно" посещение в България. На среща с властта той е поискал "по-силни" връзки между разузнавателните служби на двете страни. Агенцията за борба с наркотиците на САЩ  - ДЕА, също има вече офис в България./ източник: dir.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар