неделя, 19 май 2013 г.

Покана за шествие в подкрепа на сирийския народ и срещу агресивната политика на турското правителство



Покана-апел

До всички честни българи, които държат на приятелството със Сирия и сирийския народ

Фантазиите на турския министър-председател Ердоган за възраждане на Османската империя застрашават всички съседни на Турция страни. Каним ви на протест срещу неоосманистките амбиции на Турция, участието й в агресията срещу Сирия и подкрепата, която оказва на ислямистките терористи-уахабити

Протестът ще се състои в неделя, 19.05.2013 г. от 17,00 ч. Сборен пункт паметникът на Патриарх Евтимий (кръстовище ул. „Граф Игнатиев” и бул. „П. Евтимий”). Протестното шествие ще мине по бул. Васил Левски, покрай турското посолство, където ще се проведе 15 минутен протестен митинг и ще завърши в Борисовата градина срещу Спортната палата.

Честните сирийци в България



Още по темата Сирия:

ООН: Сирийските бунтовници използват зарин
http://actionredbg.blogspot.com/2013/05/OON-Siriyskite-buntovnici-izpolzvat-zarin.html

ООН: Бунтовниците в Сирия нарушават човешките права

Стрелят по нас, после бягат и се крият в канализацията

Ал Хаула (Сирия) – обикновен фашизъм

Бдение със свещи в памет на жертвите на тероризма в Сирия

Шествие "Дайте шанс на мира"

Шествие за мир в Сирия – 25 юли 2012

Против намесата във вътрешните дела на Сирия (протест на сирийската общност в София)

Хиляди протестират в Турция срещу война със Сирия

Демократична Германия прати момче в затвора понеже било двойкаджия

3 коментара:

  1. Тази песен от кога ви я пеем,но вие не слушахте какво ви говорим.Наричате патриотичните партий АТАКА и ВМРО фашисти,а те се борят срещу злото вече 10г.И ако фесовете имат мераци към Сирия,то към България са 100 пъти по-големи.А вие искахте турците да влязат в ЕС и даже им ходехте на конгресите.А сега правите завой на 180 градуса.Шантави хора сте вие.

    ОтговорИзтриване
  2. Ние винаги сме били едни от най-големите критици на ЕС

    ОтговорИзтриване
  3. Илиян Обретенов20 май 2013 г. в 12:48

    Национализмът е гениална буржоазна уловка за необразовани и недообразовани за законите, движещи развитието на цивилизацията и о-вото! Национализмът прикрива и се стреми да отвлича тези слоеве от честнотрудещия се народ, като ги отклонява от обективните неща, като класовата борба и ги вкарва в задънената улица на национална, расова и религиозна омраза, вместо да се борят за ново, безкласово о-во, без пазарен геноцид и робия, и експлоатация на човек от човека. Националистическото, национал "социалистическо" правителство на Башар Асад е толкова удобно за имперската политика на конкуриращете се за Близкия изток капиталистически империи, като САЩ, Русия и техните протежета - Израел, ислямистите, БААС-истите и прочие националистически и религиозно-фанатически формации на техните служби. Ако сме комунисти - НА КЛАСОВА БОРБА И РЕВОЛЮЦИЯ! Отпор на капиталистическата пропаганда и националистическо-религиозния терор!

    ОтговорИзтриване